Greenleaf – impresii serial Netflix

Fiind început de weekend, m-am gândit să mai vin cu o recomandare de serial. De data aceasta, vă voi vorbi puțin despre Greenleaf – serial pe care în urmăresc dimineața, atunci când reușesc să mă trezesc înaintea copiilor.

Greenleaf s-a bucurat de mare succes în rețeaua de televiziune a lui Oprah Winfrey (3,04 milioane de vizionări – cea mai mare audiență la zi) și chiar am fost foarte curioasă să văd cum e, dacă succesul i se datorează faptului că este asociat cu Oprah sau chiar e un serial reușit. Ei, bine, cu siguranță e un serial reușit, care captivează și care dă dependență.

Greenleaf ,impresii serial
sursă foto: pagina oficială de Facebook a serialului

Greenleaf – serial Netflix – dramă cu Merle Dandridge, Kim Hawthorne și Desiree Ross

Drama Greenleaf se difuzează pe Netflix și are 5 sezoane. Întreaga dramă are în centru familia Greenleaf.

Această familie conduce o biserică în Memphis și se bucură de mare succes în comunitate. Fiecare membru al familiei are propriul rol în biserică și cu toții par a fi credincioșii perfecți. Doar Grace a fost plecată ani buni din oraș, dezamăgită și supărată după un episod petrecut în trecut.

După ce una dintre surorile sale se sinucide, Grace se întoarce. Atunci când observă că răul este încă în sânul familiei, se hotărăște să rămână, să găsească dovezi și să dovedească ceea ce a susținut încă din copilărie în fața părinților, fără ca aceștia să o creadă. Grace nu mai este singură. Se întoarce cu fiica sa adolescentă, care trebuie să se adapteze și să se obișnuiască cu noua viață.

Fiecare membru al familiei are propriile secrete și probleme, pe care le țin departe de ochii lumii și chiar și de propria familie. Totuși, încet, încet, toate ies la suprafață, zbuciumând echilibrul familiei Greenleaf.


După cum vă spuneam, acest serial dă dependență și consider că merită să îi dați o șasă, dacă vă plac dramele de genul acesta.

You may also like...

2 Responses

  1. Eva Anca spune:

    Pare un serial interesant. Nu știam de el, așa că îți mulțumesc pentru recomandare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial