Motive pentru care să faci o ședință foto profesională de maternitate

Ședințele foto sunt o bună oportunitate de a păstra amintirea unor momente importante pentru tine și familia ta. Studioul Little Sunshine este unul dintre studiourile care oferă o varietate de pachete pentru ședințe foto de familie. De la cele cu burtică (ședință foto profesională de maternitate) până la cele în care bebe este mai mare. 

Vizitează site-ul www.littlesunshine.ro pentru mai multe detalii!

Una dintre etapele importante din viata unei viitoare mamici, este sarcina. Cu bune și mai puțin bune, pentru că există și astea 🙂 . Sarcina este unică și specială pentru fiecare femeie însărcinată în parte.

sedinta foto profesionala de maternitate, sedinta foto profesionala, sedinta foto

Poate o ședință foto este ultimul lucru pe care te-ai gândit să-l faci în ultimele săptămâni de sarcină, mai ales cu atâtea emoții și temeri de ce anume urmează. Iată însa câteva motive pentru care ar fi bine să nu treci cu vederea o sedință foto profesională de maternitate.

De ce să faci o ședință foto profesională de maternitate

sedinta foto, sedinta foto profesionalade maternitate, studio foto, sarcina, amintiri,
 1. Nu ar fi fost interesant și emoționant să-ți vezi mama în fotografii din perioada în care te avea în burtică? Ramura fotografiei de studio, așa cum este ea acum, s-a dezoltat mai târziu la noi. Generațiile trecute nu au avut o astfel de oportunitate. Ea există insă acum și nu ar trebui ratată!
 2. Fotografiie din studiorile de specialitate te pun în valoare astfel încât când vei privi peste ani aceste fotografii, poate chiar impreună cu puiul tău, îți vei aminti cu drag etapa sarcinii și experiența unică din studio.
 3. Posingul de la ședința foto de maternitate este special ales pentru a-ți pune în valoare cele mai frumoase trăsături și a evidenția sarcina în cel mai frumos mod posibil.
 4. După naștere, nu vei mai fi tu în centrul atenției. Așa că este un motiv bun să profiți de un moment în care toată atenția va fi indreptată asupra ta. Ședința foto de maternitate va fi doar despre tine!
 5. Documentarea prin imagini a etapelor bebelușului începe cu cu o ședință foto de când acesta era încă în burtica mamei. Este inceputul drumului și a poveștii voastre de familie.
 6. Este o oportunitate să porți minunatele rochii cu care studiourile sunt dotate. Modelele sunt variate. Fie că îți place stilul de bal, cu rochii voluminoase, sau ceva mai simplu, mulat pe corp, cu siguranta vei gasi ceva pe gustul tau.
sedinta foto de maternitate, sedinta foto profesionala, sedinta foto sarcina,

Daca motivele de mai sus te-au convins de importanța unei astfel de sedințe, poți face o programare sau cere mai multe detalii AICI.

*acest articol este un guest post

You may also like...

9 Responses

 1. Silvia spune:

  Da,amintiri frumoase!

 2. Eva Anca spune:

  Eu regret ca pe cand am fost eu insarcinata nu prea era la moda si abia daca am cateva poze in care eram cu burtica.

 3. Denisa spune:

  Cred ca e o idee buna. Eu as opta si pentru primii ani de copilarie.

 4. Raluca spune:

  Este o idee foarte faina, asa amintirile se vor pastra mai bine in timp.

 5. Anca spune:

  Îmi place ideea, dar pentru că starea mea de sănătate nu mi-a permis atunci am făcut câteva poze acasă și avem amintiri plăcute.

 6. Irina spune:

  E o idee foarte bună, eu nu am făcut la nici una din sarcini, dar am poze multe cu mine și cu burticile.

 7. Simona spune:

  Mi se par asa frumoase aceste amintiri! Cred ca fiecare mamica ar trebui sa aiba poze asa frumoase cu burtica. ?

 8. Mirela spune:

  Cele mai frumoase sentimente din aceasta perioada in care o femeie se pregătește sa facă cunoștință cu minunea ei merita păstrate ca amintiri prețioase intr-un album foto. Ce păcat ca pe vremea mea nu am avut asemenea ocazie!

 9. O buna ocazie pentru a avea amintiri dintr-o perioada frumoasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial