Încălțăminte pentru copii – de unde luăm?

Vă spuneam pe celălalt blog al meu că am descoperit un site cu încălțăminte pentru toată familia și că mi-am umplut coșul cu diferite perechi de încălțăminte. Bineînțeles că nu m-am uitat doar la încălțăminte pentru mine. Ca de obicei, am selectat câte ceva și pentru copilașii mei. Ei, fiind copii, nu prea sunt atenți și nu au deloc grijă de haine sau încălțăminte. Și de parcă asta nu ar fi de ajuns, le și rămân mici în timp scurt. Așadar, recunosc că mai des caut și cumpăr haine sau încălțăminte pentru ei.

Dat fiind că mai mereu trebuie să le cumpărăm câte ceva, recunosc că mă uit și la prețuri și caut cele mai bune oferte întotdeauna. Pe Intrend.ro am găsit o mulțime de perechi de încălțăminte pentru copii la prețuri accesibile. Și nu doar prețurile mi-au plăcut pe acest site, ci și modelele kde încălțăminte disponibile.

Dacă pe celălalt blog v-am arătat pe ce sandale am pus eu ochii, aici vreau să vă arăt ce încălțăminte de vară pentru copii am ales.

Încălțămite de copii pentru vară

adidasi copii, adidasi usori copii, adidasi spuma,adidasi copii mici,incaltaminte copii,

O pereche de adidași ușori sunt un must have pentru Albert, pe timpul verii. Sunt perfecți pentru plimbările prin parc sau zilele petrecute la locul de joacă. Cu siguranță i-ar fi comozi chiar și atunci când iese la joacă cu prietenii din fața blocului și aleargă neîncetat. Materialul din care sunt confecționați lasă piciorul să respire, iar talpa din spumă asigură confort și stabilitate. În plus arată și tare bine.

sandale copii,sandale baieti,sandale varf acoperit,sandale ,

Tot pentru Albert mi s-au părut potrivite și aceste sandale pentru copii, cu vârful acopert. Sunt perfecte pentru zilele foarte călduroase și sunt simpatice foc. Vârful acoperit oferă protecție, ferindu-l pe cel mic de posibilele lovituri la degețele. Sunt din piele ecologică, se închid cu barete, iar talpa are și luminițe. O combinație câștigătoare, cu siguranță.

Maia are teniși și adidași care pot fi purtați și vara aceasta. Așadar, pentru ea m-am uitat la sandale frumoase, dar și comode. Am ales două perechi superbe. Una puțin mai elegantă, iar cealaltă casual. Amândouă se strâng pe picior cu ajutorul unui elastic și amândouă perechile au talpa stabilă și comodă. După cum vă spuneam și mai sus, fiind copil nu dă mare atenție încălțămintei. Dacă i-aș alege ceva cu o talpă puțin mai pretențioasă, cu siguranță ar strica-o foarte rapid și nici nu cred că s-ar simți foarte bine. Ambele perechi pot fi purtate atât la fustițe sau rochițe, cât și la pantaloni.


Pe Intrend.ro găsim încălțăminte pentru toată familia și pentru toate sezoanele. Vă invit și pe voi să aruncați o privire și să vă faceți o idee.

You may also like...

2 Responses

  1. Eva Anca spune:

    Tare frumoase sunt modelele astea.

  1. 22/05/2022

    […] unele materiale. De aici și frica noastră de a nu da greș atunci când alegem un cadou pentru un copil atât de mic. Așadar, în articolul de astăzi, vreau să vă prezint câteva tipuri de jucării […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial